Ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία Free paint - Πορτοκαλί έντονο

1076034

Νέο

Η νέα σειρά Free paint ήρθε για να κάνει το διαφορετικό. Μια γκάμα 10 διαφορετικών χρωμάτων τα οποία ανακατεύονται μεταξύ τους και δημιουργούν άπειρους χρωματισμούς. 60ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

14,00€

Άλλες πληροφορίες

Ημιμόνιμη βαφή free paint. Μια νέα σειρά ημιμόνιμων χρωμάτων δημιουργήθηκε για όλους εκείνους τους κομμωτές που αισθάνονται και είναι ζωγράφοι, οι οποίοι θέλουν πάντα να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό, που το να ανακαλύπτουν και να αποδίδουν υπέροχα διαφορετικά χρώματα κάθε φορά στους πελάτες τους είναι το πάθος τους.

Η νέα σειρά Free paint ήρθε για να κάνει το διαφορετικό. Μια γκάμα 10 διαφορετικών χρωμάτων τα οποία ανακατεύονται μεταξύ τους και δημιουργούν άπειρους χρωματισμούς. Είναι ιδανικά για να δώσουν ένταση στο ήδη υπάρχων χρώμα, ιδανικά για ξανθά και ντεκαπαρισμένα μαλλιά, ιδανικά για φυσικά μαλλιά για έξτρα λάμψη και διάρκεια καθώς και για crazy αποχρώσεις. Δεν περιέχουν αμμωνία. Καλύπτουν τέλεια τα λευκά μαλλιά και είναι 100% vegan.

Το χρώμα αποδίδει μόλις σε 5 λεπτά,έχει κρεμώδης υφή και σύνθεση και πολύ μεγάλη διάρκεια στα λουσίματα έως 15 με 18 λουσίματα. Με τεχνολογία με μόρια οξίνισης δημιουργούν μια χημική και φυσική ένωση για την άμεση απόδοση του χρώματος,με ιξώδη μόρια για την απόλυτη κρεμώδης σύσταση και υφή καθώς και χρωματικούς παράγοντες για την κάλυψη των λευκών και για την καλύτερη απόδοση του χρώματος.Εμπλουτισμένα με λάδι μπαμπασού το οποίο χαρίζει ενυδάτωση και μεταξένια υφή στην τρίχα και εκχυλίσματα γαλλικού τριαντάφυλλου για έντονη λάμψη και διάρκεια.

Τρόπος χρήσης: Μετά το λούσιμο με το σαμπουάν Fiber fix στεγνώστε αρκετά καλά τα μαλλιά με μια πετσέτα και έπειτα εφαρμόστε μια σε ένα μπολάκι το επιθυμητό χρώμα και εφαρμόστε κατά μήκος των μαλλιών. Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάζεται. Αμέσως μετά κλειδώστε το χρώμα με την μάσκα Fiber fix.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η απόδοση του χρώματος σε αυτά τα λεπτά εξαρτάται πάντα από την ποιότητα της τρίχας του πελάτη καθώς και της απορροφητικότητας τους.Ελέγχετε πάντα τα μαλλιά του πελάτη για την επιθυμητή απόδοση σε αυτόν τον χρόνο.

Extra tips: Εάν θέλετε να δημιουργήσετε παστέλ η πιο φλούο αποχρώσεις, καθώς και να ρίξετε την ένταση των χρωμάτων ανακατεύετε το επιθυμητό χρώμα με το free paint clear. Η δοσολογία του clear με το κάθε χρώμα εξαρτάται από την ένταση του χρώματος που επιθυμείτε κάθε φορά.

9 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: