Κορυφαίες πωλήσεις

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Kανένας κατασκευαστής

Νέα προϊόντα

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Ετικέτες

Σχετικά με εμάς

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρία Cosmital δραστηριοποιείτε στον χώρο των ειδών κομμωτηρίου καθώς και ειδών αισθητικής 10 χρόνια τώρα προσφέροντας λύσεις και παροχές στον κλάδο της ομορφιάς.
Αντιπρόσωποι και εισαγωγείς μεγάλων οίκων του εξωτερικού η Cosmital πρωτοπόρος καλύπτει πλέον όλες τις ανάγκες του επαγγελματία του κλάδου και όχι μόνο.
Αντιπρόσωποι των εταιριών ECHOSLINE PROFESSIONAL - FANOLA - BEHAIR προϊόντα κομμωτηρίων, ΒΥΟΤΗΕΑ - ΒΕAUTYSALON - SKINSYSTEM προϊόντα αισθητικής, CLARISSANAILS προϊόντα νυχιών και ονυχοπλαστικής, PARISAX PROFESSIONAL προϊόντα μακιγιάζ.
Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας στον εξοπλισμό κομμωτηρίου και αισθητικής όπως καθίσματα, λουτήρες, καθρέπτες, υποπόδια, κρεβάτια αισθητικής, καθίσματα πεντικιούρ, σκαμπό καθώς και τραπεζάκια μανικιούρ, εξαρτήματα και ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό σας όπως βρύσες, μπαταρίες κ.α.
Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε είδη κομμωτηρίου όπως βούρτσες, χτένες, πιστολάκια, μασιές, ψαλίδια, τρέσες και extensions κ.α. τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.
Cosmital | Hair - Beauty - Nails
Αυτό πού μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι οι ανταγωνιστικές τιμές μας σε σύγκριση με την υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων μας.
Η εξυπηρέτηση και οι τεχνικές γνώσεις του προσωπικού μας έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες των πελατών πάνω στα προϊόντα και τις χρήσεις τους.
Η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα αφού έχουμε αντιπροσώπους των προϊόντων μας σε 20 σημεία σε όλη την χώρα καθώς και στην Κύπρο.
Η αυστηρότητα μας στους τιμοκαταλόγους των εταιριών προστατεύοντας απόλυτα τον επαγγελματία και πελάτη χονδρικής.
Η Διοργάνωση σεμιναρίων κομμωτικής και ονυχοπλαστικής καθ' ολη την διάρκεια του χρόνου στην σχόλη μας η σε ξενοδοχεία της χώρας.
Η έμπρακτη υποστήριξή μας ως χορηγοί σε όλες τις εκδηλώσεις των σωματείων κομμωτικής της πόλης μας, διοργανώνοντας μαζί τους διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια επιδεικνύοντας κάθε φορά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
Όλοι αυτοί οι λόγοι και άλλοι πολλοί κάνουν την εταιρία Cosmital ηγέτη στον κλάδο της ομορφιάς.
Η ικανοποίηση, η αγάπη και η υποστήριξη των πελατών μας μας δίνει ώθηση για δημιουργικότητα και καινοτομία, αναπτύσσοντας έτσι κάθε χρόνο την γκάμα των προϊόντων μας καθώς και τις υπηρεσίες μας.
Καλώς ήρθατε στον κόσμο της ομορφιάς.
Καλώς ήρθατε στην Cosmital.